MediYoga

© Copyright 2016. All Rights Reserved.

Vad är MediYoga?


MediYoga är en träningsform som innefattar mjuka yogaövningar, effektiva andnings- och koncentrationstekniker, djupavslappning och meditation.


MediYoga är en svenskutvecklad terapeutisk form av yoga som skapats vid MediYogainstitutet i Stockholm sedan början av 90-talet. Den baseras på många tusen års kunskap och erfarenhet av yoga och meditation men också modern svensk forskning som tydligt visar att yoga och meditation har positiva effekter vid stress, samt både kroniska och andra sjukdomstillstånd som exempelvis hjärt- och ryggproblem. 


Idag används MediYoga på över 250 sjukhus och hälso/vårdcentraler i Sverige, bl.a Karolinska Institutet, Danderyds Sjukhus och Akademiska Sjukhuset.


MediYoga är en form av yoga som passar alla, då den anpassas utifrån utövarens förmåga. MediYoga går lika bra att göra sittandes på stol som på yogamatta.

Vill du känna dig mindre stressad?

Vill du öka din rörlighet?

Vill du få bättre sömn?

Vill du minska ångest och oro?


Sinus MediYoga erbjuder lugn och harmonisk träning för både kropp och själ. Under passen tränar vi långa djupa andetag som aktiverar lugn- och rosystemet. Vi gör yogaövningar som ökar rörligheten och din kroppsmedvetenhet. Vi gör meditationer som ökar koncentrationsförmågan och ditt välbefinnande. Vi gör avslappning som försätter dig i djup vila och återhämtning, som i sin tur främjar kroppens egen läkningsförmåga.


Ingrid Back är utbildad MediYogaterapeut och arbetar utöver sina egna kurser i MediYoga och Gong, sedan 2014 med MediYoga för cancerpatienter och anhöriga till cancerpatienter på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

MediYoga 

Yoga med fokus på stressreducering


I höst har vi glädjen att kunna erbjuda unika tillfällen att kombinera stärkande MediYoga med djup vila och avslappning med hjälp av Gongens vibrationer. Varje pass byggs upp i följande steg:


  • Varva ner med långa, djupa och medvetna andetag
  • Mjuka, inkännande och kraftfulla yogaövningar
  • Avslappning 
  • Meditation


Inga förkunskaper krävs för deltagande.


Lokal

Uppsala Hälso- och Rehabcenter, Sturegatan 1


Pris


EngångsprisBetalning

Bankgiro: 191-4332

Swish: 073-9475169


Märk betalningen med "mediyoga", "ditt namn" samt det eller de datum betalningen avser.


Det går också bra att betala med friskvådskuponger eller Actiway.

10% rabatt för pensionärer, sjukskrivna och studenter


KONTAKT


ADRESS, VITALMEDIYOGA

Kålsängsgränd 10 A, Uppsala


E-POST

info@sinusmediyoga.nu


TELEFON

073-947 51 69